Tur Ultimele zile ale comunismului

Detalii:

Despre
România este o țară comunistă de mai bine de 40 de ani, între 1948 și decembrie 1989. Nicolae Ceaușescu a devenit secretar general al Partidului Comunist Român în 1965 și președinte al Republicii Socialiste România în 1974. 15 ani mai târziu, a fost demis. de la putere și executat după o revoluție violentă din iarna lui 1989.

Urmărește-ne în această călătorie prin București pentru a dezvălui „marile realizări ale epocii de aur” și pentru a auzi povestea oamenilor care l-au construit. Veți vedea prima clădire comunistă din București, Piața Revoluției cu balconul unde dictatorul a ținut ultimul său discurs, maiestuoasa „Casa Poporului” și fosta reședință a cuplului prezidențial.

Itinerariul Turului Comunist la București depinde de locația hotelului tău, dar va include: Piața Presei Libere – Arcul de Triumf – Piața Victoriei – Calea Victoriei – Piața Revoluției (Ateneul Român, Memorialul Revoluției) – Palatul Parlamentului – Unirea Piața – Piața Universității – Piața Romana – Piața Victoriei – Piața Charles de Gaulle – Palatul Primăverii (fosta reședință a dictatorului).


Selectati data excursiei si numarul de persoane

Rezerva acum

  Pret total
Tur Ultimele zile ale comunismului 39 €
    Total 0 €


 


Descriere oferta:

Vârsta minimă: 7+ • 4 ore • Tur comun în grup mic


Preturi
39 € Adulți cu vârsta peste 12 ani
20 € Copii 7-11 ani
Prețuri pentru miercuri, 30 noiembrie 2022 la ora 09:00 ›

Află din acest turneu comunist al Bucureștiului de ce, în timp ce în zilele noastre România este o democrație, perioada comunistă a rămas atât de interesantă, cât și de controversată.
Durată
4 ore

 


Cauta cazare

Camera 1reset

Friends Old Town Apartament 3*

internet

parcare


Alege apartament

Sunny Old Town Apartment 3*

internet

parcare


Alege apartament

Wonderful Old Town Bucharest Apart 3*

internet

parcare


Alege apartament


Cautam apartament


Va rugam asteptati, cautam cele mai bune oferte pentru dumneavoastra!