Despre noi

Booking Bucharest reprezintă un ghid turistic complet al Bucureştiului, ce vă oferă atât toate informaţiile necesare, cât şi oportunităţi de cazare, masă, excursii, divertisment foarte avantajoase ca preţ.


Booking Bucharest este realizat de o echipă formată din jurnalişti şi bloggeri de turism, specialişti în marketing turistic, agenţi de turism şi consultanţi cu experienţă în domeniu.

Cea mai mare contribuție la realizarea site-ului și a Ghidul Bucuresti a fost adusă de consultanții de turism dl.Traian Bădulescu, jurnalist și de dl.Dan Anghelescu, trainer, publicist și editor. 


Toţi membrii echipei Booking Bucharest sunt locuitori ai Bucureştiului şi, întâmplător sau nu, sunt născuţi în Bucureşti! O parte dintre ei au realizat primele ghiduri moderne ale Bucureştiului, apărute în ultimii 20 de ani, iar o parte au experienţă de peste 20 de ani în turism.


Site-ul este interactiv şi de dezvoltă zi de zi. Scopul echipei Booking Bucharest este acela de a vă convinge că Bucureştiul este una dintre cele mai frumoase capitale din lume, o metropolă cu viaţă non stop, cu artă, arhitectură (de la medievală până la comunistă), cultură, entertainment, viaţă de noapte, evenimente…

Cauta cazare

Camera 1reset

Wonderful Old Town Bucharest Apart 3*

internet

parcare


Alege apartament

Sunny Old Town Apartment 3*

internet

parcare


Alege apartament

Sunflower Old Town Apartament 3*

internet

parcare


Alege apartament


Cautam apartament


Va rugam asteptati, cautam cele mai bune oferte pentru dumneavoastra!