Tur al orașului București și degustare de vinuri

Detalii:

Vârsta minimă: 12+ • 2,5 ore • Tur comun în grup mic


Tarif: €79 Adulți cu vârsta peste 12 ani


Fie că sunteți un pasionat și cunoscător de vinuri sau doar vă bucurați de simpla plăcere a unei băuturi sau două, degustarea de vinuri în București este o experiență de neratat.


Durată 2 ore si 30 de minute


Ora de intalnire: 16:00


Selectati data excursiei si numarul de persoane

Rezerva acum

  Pret total
Tur al orașului București și degustare de vinuri 79 €
    Total 0 €


 


Descriere oferta:

Despre


Creat pentru oricine iubește să se răsfețe cu vin bun și mâncare excelentă, acest tur vă oferă șansa de a gusta vinuri românești celebre împreună cu diverse brânzeturi locale.


Vă veți întâlni cu ghidul dumneavoastră devreme seara în holul hotelului dumneavoastră. Ca parte a unui grup mic, veți explora orașul, urmată de degustare de vinuri și platouri cu brânză românească de gustat. Economisiți apă, beți vin, spunem noi!


În timpul turului tău de oraș în București, vei fi tratat cu vederi panoramice uluitoare ale celor mai fascinante locuri ale sale. Pe parcursul a 1,5 ore, veți descoperi istoria și vă veți minuna de frumusețea acestui oraș incredibil. Răsfățați-vă ochii cu arhitectura și monumentele magnifice ale Bulevarului Victoriei și clădirea Guvernului României din Piața Victoriei. Fii uimit de impresionantul Palat al Parlamentului – a doua cea mai mare clădire administrativă din lume după Pentagon. Faceți un pas înapoi în timp cu Piața Revoluției, unde românii au luptat împotriva comunismului. Vezi Piața Unirii, Piața Universității, Piața Romană, Piața Presei Libere și Arcul de Triumf.


Grupul dumneavoastră va avea 45-60 de minute la un bar de vinuri modern; un loc intim in inima Bucurestiului. Acolo, veți fi prezentat cu prietenosul Sommelier care vă va prezenta un meniu atent selectat de 3 tipuri de vin și brânzeturi locale. Aflați secretele orașului, răsfățați-vă cu aromele unice ale bucătăriei locale și bucurați-vă de ospitalitatea caldă românească.


La ce să te aștepți
  • Tur de grup mic: Nu mai mult de 16 persoane pentru o experiență mai personală și mai intimă. O șansă de a descoperi Bucureștiul în timp ce vă faceți noi prieteni.
  • Ghid prietenos, cu experiență: simțiți-vă binevenit, relaxat și capabil să vă bucurați din plin de tur. Pune-ți întrebările arzătoare și învață de la ghidul tău experimentat.
  • Vederi panoramice ale Bucureștiului: Vedeți priveliști minunate care vă vor tăia respirația. O oportunitate pentru fotografii impresionante și crearea memoriei, așa că nu uitați camera dvs.!
  • Un meniu selectat de sommelier: gustați un trio de vinuri fabuloase de la o cramă locală românească, împreună cu brânzeturi autentice și delicioase produse în regiune
Aflați înainte de a rezerva
  • Din martie până în octombrie, precum și din 16 decembrie până în 6 ianuarie, sunt necesare cel puțin 4 persoane pentru ca această activitate să se desfășoare
  • 7 ianuarie - 29 februarie și 1 noiembrie - 15 decembrie sunt necesare minim 2 persoane pentru ca această activitate să se desfășoare
  • Dacă numărul minim de persoane nu este atins, vi se va oferi o dată alternativă sau o rambursare completă 


Cauta cazare

Camera 1reset

Casa Rosa Sabareni 3*

internet

parcare


Alege apartament

Wonderful Old Town Bucharest Apart 3*

internet

parcare


Alege apartament

Sunny Old Town Apartment 3*

internet

parcare


Alege apartament


Cautam apartament


Va rugam asteptati, cautam cele mai bune oferte pentru dumneavoastra!